Adataid közlésével hozzájárulásod adod ahhoz, hogy adataidat a Porsche Hungaria Kereskedelmi Kft. (1139 Budapest, Fáy u. 27., adatvedelem@porsche.hu) szolgáltatásnyújtás, folyamatos kapcsolattartás, piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljából kezelje, a tőled származó információkkal együttesen dolgozza fel.


A hozzájárulás kiterjed az általad egyéb célú kapcsolatfelvétellel egyidejűleg közölt adatokra - kivéve, ha az adatfelvételkor eltérően nyilatkoztál - és az aktualizált adatokra. Hozzájárulsz ahhoz, hogy Porsche Hungaria Kereskedelmi Kft. az adatokat az első mondatban jelzett célból átadja az általa a jövőbeni kiszolgálásodra felkért, a márkahonlapon mindenkor feltüntetett valamely márkakereskedés, -szerviz részére. Az adatszolgáltatás önkéntes.


Porsche Hungaria Kereskedelmi Kft., valamint a márkapartnerek a vonatkozó jogszabályok alapján adatfeldolgozót vehetnek igénybe. Tájékoztatást kérhetsz az adataid kezeléséről, hozzájárulásodat pedig - a szolgáltatás teljesítéséhez szükséges adatok kivételével - bármikor visszavonhatod, indoklás és díjfizetés nélkül. A visszavonás a Porsche Hungaria Kereskedelmi Kft. fent jelzett címére küldött levélben, a neved, címed, e-mail címed megjelölésével történhet.


Porsche Hungaria Kereskedelmi Kft. és a márkapartnerek fenntartják maguknak a jogot, hogy - a szolgáltatás teljesítéséhez szükséges adatok kivételével - az adatkezelést megszüntessék, és az adatokat töröljék. Az elfogadott nyilatkozat megtekinthető a https://www.volkswagen.hu/impresszum/adatkezeles oldalon.